Продавець Brandmaster - послуги у галузі пожежної безпеки розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
85 відгуків
emoji-quarantineМагазин тимчасово не працює. Все буде Україна!
Всі види протипожежних робітПерейти

Усім приємних вихідних!

"Пожежно-технічно підприемство "Брандмайстер" (продаж та перезарядка вогнегасників, послуги)
+38057-727-09-01
+380 (57) 727-09-01
+380 (67) 570-70-01
+380 (67) 570-70-01

Система локального пожежогасіння кухонного обладнання Brand Kitchen Safe, Харків

  • Немає в наявності

Ціну уточнюйте

Замовлення тільки за телефоном

+380 (57) 727-09-01
Обслуговування вогнегасників
  • +380 (67) 570-70-01
    Навчання ПБ, плани евакуацій
  • +380 (67) 570-70-01
    Продаж протипожежного обладнання
  • +380 (67) 422-90-01
    Продаж модулів та систем гасіння
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Система локального пожежогасіння кухонного обладнання Brand Kitchen Safe, Харків
Система локального пожежогасіння кухонного обладнання Brand Kitchen Safe, ХарківНемає в наявності
Ціну уточнюйте
+380 (57) 727-09-01
Обслуговування вогнегасників
  • +380 (67) 570-70-01
    Навчання ПБ, плани евакуацій
  • +380 (67) 570-70-01
    Продаж протипожежного обладнання
  • +380 (67) 422-90-01
    Продаж модулів та систем гасіння

Опис

СИСТЕМА ЛОКАЛЬНОГО ПОЖЕЖОГАСІННЯ КУХОННОГО ОБЛАДНАННЯ BRAND KITCHEN SAFE

 

Система локального пожежогасіння кухонного обладнання Brand Kitchen Safe використовується для пожежогасіння олій та жирів на об'єктах громадського харчування, кафе, ресторанів і промислових кухонь. Пожежогасіння проводиться локально по площі вогнегасною складом Prevento®. Об'єктами захисту є поверхні плоских плит, фритюрниці, жаровні, сковороди з механізмом перекидання, грилі, фільтри парасольок та витяжних каналів.

Позначення системи при замовленні та в іншій документації:

СЛПКО «BRAND KS

-ХХ

-X»

ХХ

ТУ У 29.2-30784208-008:2013

 

1

2

3

 

де:

 
 

1 -

маса вогнегасного складу в модулі, кг;

 

2 -

кількість балонів з вогнегасною речовиною (1 або 2);

 

3 -

тип пуску:

ЕМ ― електричний і ручний пуск;

МТ – механічний (запуск від тросової системи) і ручний пуск;

 

Приклад позначення системи типу СЛПКО «BRAND KS-10-1» ЕМ:

де:

 

 

 

 

 

 

 

 

10 -

маса вогнегасного складу в модулі, кг;

 

1 -

кількість модулів з вогнегасною речовиною;

 

ЕМ -

 електричний і ручний пуск;

 

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Найменування показників

Тип системи

«BRAND KS-10-1» ЕМ

«BRAND KS-20-2» ЕМ

«BRAND KS ― 10-1» МТ

«BRAND KS-20-2» МТ

1. Місткість балона (балонів) з вогнегасною речовиною, не менше, л

10,5±0,2

21,0±0,4

10,5±0,2

21,0±0,4

2. Місткість балона з газом витискувачем, що не менш, л

10,5±0,2

3. Маса вогнегасної речовини, кг, не менше

10±0,1

20±0,2

10±0,1

20±0,2

4. Робочий тиск у балоні з газом витискувачем, при температурі 20ºС±2ºС, bar

16±2

5. Пробне тиск балонів модуля, бар

26+1

6. Тиск спрацьовування запобіжної мембрани, bar

24±2

7. Діаметр умовного проходу випускного пристрою балона з вогнегасною речовиною, Ду, мм

14

8. Ресурс спрацьовувань протягом строку експлуатації, раз, не менше

5

9. Приєднувальна різьба під манометр

M10x1

10. Приєднувальна різьба модуля до трубопроводу

М 24х1,5

11. Повна маса модуля, кг, не більше

23

33

35

53

12. Інерційність, с, не більше

5

13. Час виходу ІВ 95 % по масі, с, не більше

40

80

40

80

14. Вогнегасна здатність (гасіння плоских поверхонь), м2

8

16

8

16

15. Максимальна кількість розпилювачів

8

16

8

16

16. Максимальна довжина трубопроводу, м

20

24

20

24

17. Термін служби модуля, років, не менше

10

 

Принцип дії системи локального пожежогасіння кухонного обладнання «BRAND-KS»:

При виникненні загоряння (досягненні температури спрацьовування детекторів) механічна або електрична система виявлення запускає систему (відкриває клапан ЗПУ пускового балона).

При срабатывании (открывании клапана) запорно-пускового устройства (далее ЗПУ), газ-вытеснитель по соединительной трубке подается в баллон с ОВ, которое через выпускное устройство поступает в распределительный трубопровод и через насадки, установленные на нем, подается на защищаемую поверхность.

 ОБЩИЙ ВИД СИСТЕМЫ

BKS MX

Рисунок 1 Система с механическим пуском 

1 – модуль BKS; 2 – трубопровод; 2.1 – насадки; 3 – тросовая система обнаружения; 3.1 – тепловые детекторы; 4 – жаровня; 5 – фритюрницы; 6 – горячая поверхность; 7 – плита;

 BKS EM

Рисунок 2 Система с электрическим  пуском 

1 – модуль; 2 – трубопровід; 2.1 – насадки; 3 – теплової детектор (лінійний сповіщувач); 3.1 – шлейф управління; 3.2 – прилад керування; 3.3 – блок дистанційного керування; 4 – сковорода; 5 – фритюрниці; 6 – гаряча поверхня; 7 – жаровня;

Інформація для замовлення

  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner